Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Shadow Warrior 3: Definitive Edition PS5

PS5
Állapot: Új
165 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2023-05-19
Árukereső.hu

Éld át a Definitive Editionjét a Shadow Warrior 3-nak, amely az erőszakkal teli kombinációja a nagysebességű lövöldözős játékmenetnek, a pengeéles közelharcnak és egy mitikus japán birodalomban való látványos szabad mozgásnak. Tedd próbára a képességeidet Survival módban, New Game Plusban, valamint Hardcore módban, és VIGYÁZZ AZZAL A SÁRKÁNNYAL!


A bukott vállalati sógun, Lo Wang és a korábbi nemezise, Orochi Zilla visszatér a Shadow Warrior 3-ban a vérrel átitatott FPS sorozatba. Indulj el egy valószínűtlen küldetésre, hogy elfogj egy ősi sárkányt, melyet Lo Wang akaratlanul kiszabadított a végtelen börtönéből. Vágd át magad a démonokkal fertőzött vidékeken, felhasználva a pengék és lövedékek dinamikus arzenálját.


Az új funkciók: NEW GAME PLUS, amely hozzáadott kihívásokkal, fegyverskinekkel és jutalmakkal érkezik; SURVIVAL MÓD, amely lehetővé teszi, hogy próbára tedd a készségeidet az ellenségek érkező hullámai ellen; egy új HERO MÓD, amely még nagyobb kihívást kínál; CHAPTER SELECT a gyors újrajátszhatóság érdekében; és végül, HARDCORE NEHÉZSÉG – a Shadow Warrior eddigi legintenzívebben bűntető verziója!

Jellemzők

 • Hozz egy katanát a fegyverharcba: Minden harc során játssz le egy halálszimfóniát, keverve a tűzerőt a lesújtóan precíz katana támadásokkal, miközben beleveted magad a démoni hordákba.
 • Csinos lábmunka: Válts a fürge mozgási technikák között, beleértve az air dasht, a falon futást, a dupla ugrást és az új grappling hookot, melyeknek köszönhetően kibővülnek a lehetőségeid minden harc során.
 • Végrehajtás és megsemmisítés: Hajts végre látványos befejezőmozdulatokat, hogy elvehess egy darabot a legyőzött ellenségedből és a hordára ereszd az erejét megállíthatatlan düh és erős mágiák formájában.
 • Dinamikus harcarénák: Mindegyik környezet veszélyes építményekkel és eszközökkel van tele, amelyek aktiválásával egy újabb réteggel bővülnek a kreativitási lehetőségeid a támadóstratégiád megalkotásakor.
 • Neo-feudális Japán: Vándorolj keresztül egy mitikus ázsiai vidéken egy ősi szamuráj mágiájával és technológiájával, miközben a japán folklórból ismert démonikus jókaiok rohannak le.
 • Humoros körítés: Készülj fel a szakszerűen ellőtt egysoros mondatokra Lo Wangtól, a szurkálódós poénkodásra Zillával, és az abszurd helyzetek intenzív izgalmára, miközben a végítélet napját egy új nappá változtatod.
 • Továbbá a kiadásban minden frissítés és patch, valamint számos új funkció és játékmód is megtalálható:
  • Fejleszd a Lo-Wang játékod! A Survival mód egy teljesen új mód, amely lehetővé teszi, hogy 3 új arénában játszhass, több órányi új játékmenettel! Ezen felül, 3 új fegyverskin szerezhető meg azok számára, akik teljesíteni tudják a kihívást! A Survival mód a játék befejezése után válik elérhetővé!
  • Élj újra mágikus pillanatokat! A Chapter Selection lehetővé teszi, hogy újrajátszd az összes missziót, amely meghatározta a kalandodat Lo-Wanggal!
  • Adj további őrültséget Lo-Wang mojojához! A New Game Plus további kihívásokat, jutalmakat és skineket ad, hogy megadja Lo-Wangnak a szükséges önbizalmat!
  • LEGYÉL VULGÁRIS VAGY MENJ HAZA! Az új Hardcore nehézséggel átélheted a Shadow Warrior eddigi legintenzívebben büntető verzióját! A gyengeszívűeknek nem ajánlott.
  • VESZÍTS EGY ÉLETET, VESZÍTSD EL A MENTÉSED: tedd próbára a készségeidet a teljesen új Hero módban, amely korlátozott számú élettel ruház fel és akkor juthatsz többhöz, ha látványos Finishereket hajtasz végre. Ha az életeid elfogynak, az előrehaladásod is elveszik.Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató