Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

PS5 KONZOLOK RAKTÁRON! IGEN, TÉNYLEG! :)

Ne várj rá heteket! Mi 1-2 napon belül házhoz szállítjuk!

Signalis Switch

Switch
Állapot: Új
130 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2023-02-24
Árukereső.hu

Klasszikus túlélő-horror egy disztópikus retrotech jövőben!

Álmok után kutatva egy rémálomban.

Ébredj fel és fedezz fel egy szürreális retrotech világot, miközben Elster, egy technikus Replika kutatja az elveszett társát és az ő álmait. Fedj fel kozmikus rejtélyeket, kutass át egy másvilági kormányépületet és fedezd fel a rémisztő titkait, kihívásokkal teli rejtvényeit és rémálomszerű lényeit egy feszült és melankolikus klasszikus pszichológiai horrorban.

Jellemzők

  • Végzetes kivétel: a SIGNALIS egy disztópikus jövőben játszódik, ahol az emberiség kolonizálta a naprendszert és az Eusan totalitáriánus rezsimje vasököllel irányít agresszív megfigyelésen és propagandán keresztül. A humanoid androidok, akiket Replikaként ismernek, a lakosságon belül élnek és dolgozóként, köztisztviselőként, valamint Protektorként funkcionálnak a lakosság mellett.
  • Klasszikus túlélő-horror játékmenet: tapasztald meg a félelmet és a rettegést, miközben furcsa rémségekkel találkozol, óvatosan bánsz a kevés erőforrásoddal és kihívásokkal teli rejtvényekre keresed a megoldásokat.
  • Hideg és távoli helyek: fedezd fel egy elhagyatott űrhajó sötét sarkait, mélyedj el az elátkozott létesítmény lakóinak rejtélyes sorsában és fedd fel a rejtélyeket.
  • Egy álom az álmodásról: fedezz fel egy hangulatos science-fiction mesét az identitásról, az emlékről és az ismeretlen és megismerhetetlen rémségeiről egy, a klasszikus kozmikus horror és Stanley Kubrick, Hideaki Anno, valamint David Lynch munkái által inspirált játékban.
  • Egy látomás: barangolj egy brutális rémálomban, kidolgozott 3D karakteranimációkkal, dinamikus fényekkel és árnyékokkal, valamint komplex effektekkel, melyeket a filmszerű sci-fi anime történetmesélés tesz teljessé.
  • A dobozos kiadás tartalma: exkluzív, lencsealakú művészeti fotóEgyüttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató