Őszi kiárusítás:Tovább
0 db

Spyro Reignited Trilogy XBOX ONE

10.990 Ft
Állapot: Új


Előrendelhető - Megjelenés: 2018-11-13


1 év garancia


14 napos pénzvisszafizetési garancia


+110
hűségpont

Kedvenc lila sárkányunk visszatért egy teljesen új, felújított változatban. Az eredeti játékok mindhárom része bele fog kerülni ebbe a verzióba, így élvezheted a Spyro the Dragon klasszikus játékmenetét feltuningolt grafikával.

Spyro the Dragon

Gnasty Gnorc visszatért a száműzetésből, és kiengedte a gonosz mágiát a Sárkány-birodalmakban, és kristálycsapdába csalta a sárkányokat, és felemelte a Gnorc a seregét. Spyro és barátja, Sparx, az egyetlen Sárkány aki megmaradt. Szabadon kell engednünk a sárkányokat, és megmenthetjük a napot. A Sárkány-birodalmakon áthaladhassunk, ki kell iktatnunk ellenségeinket tüzes leheletünkkel. Az út során számtalan rejtvénnyel találkozunk és kalandban lesz részünk az út mentén.

Spyro 2: Riptos Rage!

Spyro-t Avalar földjére hozták, hogy legyőzzék a gonosz varázsló Ripto-t, aki háborúzni szeretetne Avalar világában. Ripto és az õ bajtársai fogságban tartanak minden ott élőt, és a Spyro-ra van szükség, hogy legyõzze õket, és békét hozzon az Avalar birodalmaiba.

Spyro: Year of the Dragon

A Spyro: Year of the Dragon-ban ünnepeljük a "Sárkány Évét", amikor egy rejtélyes köpenyes figura bukkan fel, hogy ellopja az összes Sárkány Tojást. Új és régi barátokkal Spyro próbálkozik, hogy visszaszerezze az elveszett tojásokat, legyőzze a Rhynoc hadseregét és megállítsa a gonosz varázslót.

Mindhárom történet elérhető, egy eszméletlen gyönyörű felújított változatban, ami óriási és szórakoztató játékokat biztosít mindenki számára.

TARTALMA:

  • Spyro the Dragon 
  • Spyro 2: Riptos Rage! 
  • Spyro: Year of the Dragon (letöltendő tartalom)