Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Star Wars Jedi: Survivor Deluxe Edition PS5 + Előrendelői DLC!

PS5
Állapot: Új
370 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2023-03-17
Árukereső.hu

Előrendelői ajándék DLC:

 • REMETE KOZMETIKAI KIEGÉSZÍTÉS
  • Vedd fel Obi-Wan Kenobi jedi mester által ihletett ruhákat.
 • REMETE FÉNYKARD KÉSZLET
  • Ragadd meg az Obi-Wan Kenobi fénykardjára emlékeztető ismerős markolatot.
 • ÉGETŐPISZTOLY KÉSZLET
  • Vedd kézbe ezt a Coruscantról a Külső Peremvidékre menekülő törvényenkívüliekhez illő pisztolyt.

Deluxe Edition tartalma:

 • ZSIVÁNY KOZMETIKAI KIEGÉSZÍTÉS
  • Öltsd magadra ezt a külsőt, amelyet a galaxis legkülönlegesebb zsiványa, Han Solo™ ihletett.
 • STRAPABÍRÓ BD-1 KOZMETIKAI KIEGÉSZÍTÉS
  • Szereld fel a BD-1-et ezzel a kemény és strapabíró cuccal, hogy minden kalandra készen álljon.
 • DL-44 SUGÁRVETŐ KÉSZLET
  • Fegyverkezz fel a Star Wars történetének egyik legikonikusabb sugárvetővel!
 • LÁZADÓ HŐS KOZMETIKAI KIEGÉSZÍTÉS
  • Idézd fel Luke Skywalker™ hősiességét ezzel az öltözékkel, amelyet a STAR WARS: Egy új remény című filmben viselt ikonikus sárga dzseki után mintáztak.
 • BD-ASZTRO BD-1 KOZMETIKAI KIEGÉSZÍTÉS
  • Add a BD-1-re ezt külsőt, amelyet a galaxis leghíresebb asztromech droidja, R2-D2™ inspirált.
 • LÁZADÓ HŐS FÉNYKARD KÉSZLET
  • Vedd kézbe ezt a különleges fénykardot, amely az összes olyan fénykard felhasználásával készült, amelyeket Luke Skywalker az eredeti trilógiában forgatott.

Cal Kestis története a Star Wars Jedi: Survivor™ játékban folytatódik. Ebben a Respawn Entertainment és a Lucasarts Games által közösen fejlesztett akció-kalandjátékban újra bejárhatod a messzi-messzi galaxist. Ez egy egyszemélyes játék, amelyben a sztori központi jelentőséggel bír, és amely öt évvel a Star Wars Jedi: Fallen Order™ eseményei után játszódik, és Cal egyre kétségbeesettebb harcát követi végig a galaxist fokozatosan elnyelő sötétséggel szemben. A Birodalom a galaxis peremére űzte Calt, ahol új és már ismerős fenyegetések veszik körül. Az utolsó, még életben lévő jedi lovagok egyikeként Calnak a galaxis legsötétebb óráiban is helyt kell állni; de milyen messzire hajlandó elmenni azért, hogy megvédje magát, az embereit, és a jedi lovagok örökségét?

A túléléshez a játékosoknak Cal képességeire kell hagyatkozniuk; az Erő ikonikus képességeire, harcmodorokra, és a személyre szabott fénykardokra, illetve ezek új és különböző kombinációira, hogy hatékonyan tudjon jediként harcolni. Bár az Erő nagyhatalmú szövetséges, de lehet, hogy még ez sem lesz elég. Calnek fel kell találnia magát minden helyzetben, új képességeket és taktikákat kell elsajátítania, és még a környezeti adottságokat is ki kell használnia ahhoz, hogy legyőzhesse az előtte álló akadályokat.

A Star Wars™ rajongói új bolygókra és ismerős határvidékekre utazhatnak majd, ahogy Cal újra összehozza a Stinger Mantis legénységét. Az új képességek, felszerelések és fejlesztések új lehetőségeket biztosítanak a játékosok számára, hogy felfedezzék a galaxist, új útvonalakat keressenek a bolygók között, ahol egyedi kihívások várnak rájuk. A galaxis tele van történetekkel, titkokkal és kincsekkel azok számára, akik hajlandóak letérni a kitaposott útról, és szembenézni a veszélyekkel.

FOLYTASD CAL ÚTJÁT

Cal már nem egy padaván, hanem komoly képességekkel bíró jedi lovaggá fejlődött. A Jedi Rend emlékei és elvárásai a vállára nehezednek, és a Birodalom ellen vívott háborúja is veszélyesebbé vált. Egy sötét korszak köszöntött be. Az őt üldöző új és ismerős ellenfelekkel szembenézve Calnek el kell döntenie, meddig hajlandó elmenni, hogy megmenthesse a hozzá legközelebb állókat.

TANULJ ÚJ DOLGOKAT

A látványos és filmszerű harcrendszer további Erő alapú képességekkel és új fénykard-forgatási stílusokkal tér vissza. Használd ki kreatívan mindezeket a képességeket és fegyvereket, hogy taktikusan küzdhess meg az ellenséges hordákkal, felmérve azok erősségeit és gyengéit, és használd a tanultakat arra, hogy legyőzd ellenfeleidet, és megoldd a rejtélyeket, amelyekkel utad során találkozol.

FEDEZD FEL A GALAXIST A MAGA VAD VALÓJÁBAN

Fedezz fel új bolygókat és ismert határvidékeket a Star Wars galaxisban, ahol egyedi élőhelyek, kihívások és ellenségek várnak rád. Sajátítsd el az új jártasságokat, szerezd meg az új felszereléseket és képességeket, amelyekkel továbbfejlesztheted a felfedezés, a harc és a kalandozás módjait. Nagyobb felfedezendő területek várnak rád, és ha letérsz a kitaposott ösvényekről, és a látóhatáron túlra kalandozol, akkor annak meglehet a bőséges jutalma!

 Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató