Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Theatrhythm Final Bar Line Switch

Switch
Állapot: Új
255 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2023-02-16
Árukereső.hu

A Theatrhythm Final Bar Line 385 gondosan kiválasztott dalt tartalmaz az egész FINAL FANTASY szériából.

Jellemzők

A FINAL FANTASY zenéinek gyűjtőhelye

Népszerű zenéket tartalmaz a 46 különböző játékból, köztük a legújabb dalokat a fősorozatból, az FFI-től kezdve az FFXV-ig, valamint a remakekből, a spin-offokból és a különböző zenei CD-kből.
Éld újra az izgalmas csatákat és érzelmeket a gyönyörű zenékkel és videókkal.

Vedd fel a ritmust

Nyomd meg a gombokat egyidőben a zenével, hogy lekövesd a mozgó triggereket a képernyőn 3 különböző szinten keresztül. A könnyen megtanulható irányítással és négy különböző nehézségi szinttel bárki beszállhat és élvezheti a játékot.

Online többjátékos mód akár négy játékossal

Bemutatkozik az online Multi Battles mód, ahol mindenki együtt játszik! Avatkozz bele a többi játékos tervébe és használd ki okosan a Burst készségeid, hogy felülkerekedj és megkaparintsd a győzelmet!

Ne felejtsetek el ProfiCardokat cserélni a csaták végeztével!

Rakd össze álmaid partiját a 104 elérhető karakterből

Találkozz a széria klasszikus karaktereinek és szörnyeinek aranyos verziójával, miközben izgalmas RPG harcok zajlanak a ritmikus akció mellett. Állítsd össze és fejleszd fel a csapatodat, hogy teljesítsd a következő szintet.

Élvezd a zenét a szabadidődben

A játékban szintén elérhető egy zenelejátszó és theater mód, amely lehetővé teszi, hogy hátra dőlj és élvezd az összegyűjtött zenéket és filmeket a ritmikus akció nélkül.Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató