0 db

TT Isle of Man PC

8.990 Ft
Állapot: Új
Ez a termék jelenleg nem rendelhető!


Jelenleg nem rendelhető!


1 év garancia


14 napos pénzvisszafizetési garancia


+90
hűségpont

 

A világ legnagyobb versenypályája 1:1-es arányban reprodukálva! Lézerszkenneléssel, fotogrammetriával (légi térképezés), motorok és hivatalos pilóták… egy élmény, amely élethűen visszaadja a pálya minden szegletét. A TT Isle of Man végre egy igazi motoros szimulátor, amelyre a rajongók több éve vártak!

A motorosok számára két fajta gyorsasági verseny létezik: az Isle of Man TT és a többi. Nehéz találni még egy ilyen igényes de fárasztó versenyt. Vedd fel a Snaefell-hegység kihívását: mind a 37,73 mérföldet hűen reprodukálják a versenyzőkkel és a motorokkal együtt.

A 110 éves történelem során a TT egy motorverseny legendává nőte ki magát. Memorizáld a pálya minden egyes szakaszát, keresd meg a kanyarban a tökéletes ívet, tartsd meg a koncentrációd a 6 kör alatt, mert aki a legjobb időt futja, az írja be a nevét a legnagyobb bajnokok közé.

 

 

  • 37,73 mérföldnyi út és 264 kanyar egy olyan verseny számára, amely hosszabb és nehezebb, mint az összes GP kör együtt.
  • hivatalos versenyzők és brutális motorok: 25 versenyző és 38 motorkerékpár a hegyvidéki utak mentén, 180 km / h sebességnél.
  • realisztikus versenyek: a fizikai törvények érvényesülnek, mintha tényleg egy motorkerékpárt vezetnél
  • online verseny akár 8 játékosnak is