Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Unbound: Worlds Apart PS4

PS4
Állapot: Új
100 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2022-02-11
Árukereső.hu

Az Unbound: Worlds Apart egy kihívásokban bővelkedő, atmoszférikus, kézzel rajzolt puzzle-platformer egy olyan univerzumban, ahol minden világot portálok kötnek össze. Solit, egy tehetségese fiatal mágust irányítasz, aki képes portálokat nyitni és irányítani a különböző világok egyedi tulajdonságait – többek között képes megfordítani a gravitációt, manipulálni az időt, szupererőt szerezni.

Új képességeit használva Solinak be kell járnia a veszélyes és titokzatos világokat, melyek teli vannak felfedezésre váró titkokkal és kihívásokkal. Soli minden képességét be kell vetned, hogy legyőzd a könyörtelen gonoszt, amely a világ elpusztítására törekszik, és közben fel kell fedned a világod összeomlásának titkát is.

Reflexeidre és tudásodra szükséged lesz az Unbound: Worlds Apart során. Soliként hatalmas, titkokkal teli világokat kell felfedezned és olyan új képességeket kell szerezned, melyek a térkép újabb és újabb részeihez nyújtanak hozzáférést.

Utad során számos furcsa, lenyűgöző és körmönfont figurába fogsz futni, akik gazdag háttértörténettel és dialógusokkal rendelkeznek. Küldetéseiket teljesítve, vagy reményeik és bánatuk történetének meghallgatásával többet és többet is megtudhatsz az Unbound grandiózus univerzumáról és annak világairól, valamint az azokat összekötő portálokról.

Jellemzők

  • 10 különböző portál egyedi mechanikákkal
  • Élénk és alaposan kidolgozott, kézzel rajzolt látványvilág
  • Új képességek megnyitását lehetővé tevő platform-játékmenet
  • Kihívásban bővelkedő feladványok, csapdák, szörnyek és bossok
  • Gazdag történet, részletesen kidolgozott világ és nem játékos karakterek repertoárja
  • Rejtett titkok, küldetések, gyűjtögetnivalókEgyüttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat