Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Valkyrie Elysium PS5

PS5
Állapot: Új
250 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Üzletünkben azonnal átvehető (Utolsó darabok)
Rendeld meg most és kiszállítjuk ekkor: Holnap (2022-10-06)
Árukereső.hu

A VALKYRIE sorozat legújabb része végre megérkezett! Ez az akció-RPG magába foglalja a széria sajátos Einherjar és kombó rendszerét, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy élvezzék a gyors, háromdimenziós harcot. A játék egyedi művészeti stílusa gyönyörűen ábrázolja egy megsemmisülő világ képét, ahogy a Ragnarök eljön, mindezt pedig megkoronázza a sorozat veteránja, Motoi Sakuraba feledhetetlen soundtrack-je.

Jellemzők

 • Töténet
  Réges régen,
  A Ragnarök – a végítélet – közeledett a birodalmakra
  Odin, a mindenek atyja utolsó erejével létrehozta Valkyrie-t, a megváltás követét azzal a feladattal, hogy megmentse a pusztulásra ítélt világot.
 • Gyors Akció-RPG
  Szeld át könnyedén a csatateret és hajts végre gyors akciókat az új Soul Chain rendszer segítségével. Használd ki a készségek és képességek széles tárházát, amelyek Valkyrie rendelkezésére állnak, hogy pusztító kombókat hajts végre.
 • Einherjar
  Idézd meg az Einherjar-t, az erős harcosszellemeket, amelyeket Valkyrie választott ki, hogy segítsenek téged a csatában!

  Az Einherjar megidézése elemi bónuszokkal ruházza fel Valkyrie-t, amivel a játékosok taktikai előnyhöz juthatnak a csatában.
 • Combo és Divine Art rendszer
  Az „Arts Gauge” feltöltődik, ahogy a játékosok folyamatos támadások láncolatát hajtják végre és fenntartják a kombókat. Az Arts Gauge felhasználása lehetővé teszi Valkyrie-nak, hogy erőteljes, speciális technikákat hajtson végre, amelyeket Divine Arts-ként ismernek.
 • Fejlesztés és testreszabás funkciók
  Fejleszd a fegyvereidet, készségeidet és az Einherjar/Divine Arts kombókat, hogy testreszabd a játékstílusodat.Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató