Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Wild Hearts PS5

PS5
Állapot: Új
290 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2023-02-17
Árukereső.hu

Előrendelői DLC tartalma: 

  • Frecoiuous Kemono emote
  • Csevegőbélyegek

VADÁSSZ ÓRIÁSI, A TERMÉSZETET A ZSIGEREIKBEN HORDOZÓ FENEVADAKRA

A kemono fenevadak a természet erejének megtestesítői. Ezek az óriási vadállatok az idő múlásával összeolvadtak a természeti elemekkel, és szükségleteiknek megfelelően módosították környezetüket. Hogyan reménykedhetnek az egyszerű emberek, hogy legyőznek egy ilyen hatalmas ellenséget? Bátorságra, ravaszságra és egy nagy adag ügyességre lesz szükségük. Éld túl a támadásaikat, tanulj a viselkedésükből, és használd együtt a karakurit és fegyvereidet, hogy leigázd a szörnyeket.

HATÁROZD MEG A VADÁSZTERÜLETEDET

Egész Azumában te vagy az egyetlen, aki tudja, hogyan kell használni a karakuri technológiát. Ez az ősi technológia lehetővé teszi, hogy környezetedet kreatív vadászterületté alakítsd, és ezzel ideális terepet hozz létre az óriási kemono fenevadak leterítésére. Gyűjts össze anyagokat, hogy sokféle karakurit hozhass létre, igényeidtől, képességeidtől és attól függően, hogy melyik kemonóval szeretnél megküzdeni. Használd fel az anyagokat felfedezésre, saját magad és vadásztársaid védelmére, és arra, hogy felülkerekedj a csatában.   

VADÁSSZ FALKÁBAN, VAGY LÉGY MAGÁNYOS FARKAS

Egyesek számára a vadászat izgalma a legjobban egyedül élvezhető. De még a legrátermettebb vadász is szembesülhet egy olyan fenevaddal, amelyet egyedül nem tud leteríteni. A WILD HEARTS játékban összefoghatsz akár max. két barátoddal (vagy más játékossal), hogy üldözőbe vedd és leterítsd a zsákmányt. A csapatban való vadászat lehetővé teszi a harci tervek és különleges küldetések bővítését.   

SZERELKEZZ FEL A VADÁSZATRA; VADÁSSZ, HOGY FELSZERELKEZHESS

Minél többet vadászol, annál többet fejlődsz. Hozd létre a karaktered, majd gyűjts anyagokat minden vadászat során, így egy sor páncélt és fegyvert készíthetsz magadnak, hogy még nagyobb fenevadakat teríthess le. Válassz nyolc különböző közelharc- és távolsági fegyver közül (mint például a karakuri katana és a wagasa), hogy a játékstílusodnak megfelelő fegyverzeted legyen, és szerelkezz fel az elesett kemonóktól zsákmányolt tárgyakkal, amelyeket tetszés szerint testreszabhatsz. Minél többet fejlődsz, annál jobb lesz a felszerelésed, és annál nagyobb fenevadakat tudsz legyőzni.

FEDEZZ FEL EGY FANTÁZIABELI KÖZÉPKORI JAPÁNT   

Merülj el egy gyönyörű környezetben, ahol a mindennapi falusi élet és a harcok nyomait magukon viselő épületeket elnyelte a természet. Fedezd fel a mind a négy évszakot felvonultató vadászterületet – mindegyik régiónak megvannak a maga gyönyörű tájai és veszélyei. Nézd meg közelebbről a virágba borult cseresznyefát és az azt körülölelő virágos dombokat, a tenger mosta, zuhatagos szigetet, a háború sújtotta, őszi levelekkel borított erődöt, és egy fenevad által kettéhasított, befagyott tóban raboskodó ódon kastélyt. A nyughatatlan kemonók által keltett káosz váratlan módon befolyásolja az évszakokat, és még nagyobb kihívást jelent a vadászat során, mindaddig, amíg el nem éred a végső vadászterületet.   Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató