Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Xbox Elite vezeték nélküli kontroller Series 2 - Core - Fehér

Series S|X tartozékok
RAKTÁRON (Több mint 5 db)
Rendeld meg most és kiszállítjuk: Hétfő (2023-04-01)
Üzletünkben azonnal átvehető
Állapot: Új
480 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Árukereső.hu

Játssz úgy, mint a profik a fehér színű Xbox Elite Series 2 – Core vezeték nélküli kontrollerrel, amelyen állítható feszességű karok, körbefutó gumírozott markolat és rövidebb, érzékeny ravaszzárak találhatók. Csak a legjobb játékhoz szükséges alkatrészeket tartalmazza, a további alkatrészek külön vásárolhatók meg. Élvezd a korlátlan testreszabhatóságot az exkluzív gombhozzárendelési lehetőségekkel az Xbox Accessories alkalmazásban.* Elmenthetsz 3 egyéni profilt a kontrolleren, majd menet közben is válthatsz köztük.* Maradj játékban az akár 40 órás üzemidejű tölthető akkumulátorral és a kifinomult alkatrészekkel, melyeket hosszú élettartamra terveztek.* Használd az Xboxot vezeték nélkül, Bluetooth®-kapcsolaton keresztül vagy a csomagban található USB-C®-kábellel, hogy játszhass Xbox Series X|S vagy Xbox One konzolon, illetve Windows rendszerű számítógépen.

Fedezd fel az Xbox Elite Series 2 – Core vezeték nélküli kontrollert fehérben, amelyen állítható feszességű karok, körbefutó gumírozott markolat és rövidebb, érzékeny ravaszzárak találhatók. Élvezd a korlátlan testreszabhatóságot az exkluzív gombhozzárendelési lehetőségekkel az Xbox Accessories alkalmazásban. Elmenthetsz 3 egyéni profilt a kontrolleren, majd menet közben is válthatsz köztük. Maradj játékban az akár 40 órás üzemidejű tölthető akkumulátorral, valamint az olyan kívánt összetevőket. Használd az Xboxot vezeték nélkül, Bluetooth-kapcsolaton keresztül vagy a csomagban található USB-C-kábellel, hogy játszhass konzolon, számítógépen vagy mobilon. A mai versenyképes játékosok alapvető igényeinek megfelelően tervezett fehér színű Xbox Elite Series 2 – Core vezeték nélküli kontroller a kivételes teljesítményt, a testreszabhatóságot és a tartósságot oda helyezi, ahol mindez a legtöbbet számít – vagyis a te kezedbe. 

A mai versenyképes játékosok igényeinek megfelelően tervezett Xbox Elite Series 2 – Core vezeték nélküli kontroller a kivételes teljesítményt, a testreszabhatóságot és a tartósságot oda helyezi, ahol mindez a legtöbbet számít – vagyis a te kezedbe.

A doboz tartalma:

  • Xbox Elite Series 2 – Core vezeték nélküli kontroller (fehér)
  • Karbeállító eszköz
  • Cserélhető, fazettás irányválasztó (1)
  • Cserélhető vezérlőkar (2)
  • USB-C®-kábel

Játssz úgy, mint a profik!

A mai versenyképes játékosok igényeinek megfelelően tervezett Xbox Elite Series 2 – Core vezeték nélküli kontroller a kivételes teljesítményt, a testreszabhatóságot és a tartósságot oda helyezi, ahol mindez a legtöbbet számít – vagyis a te kezedbe.

Játék különböző eszközökön

Használd az Xboxot a vezeték nélkül, Bluetooth®-kapcsolaton keresztül vagy a csomagban található USB-C-kábellel, hogy játszhass Xbox Series X|S vagy Xbox One konzolon, illetve Windows rendszerű számítógépen.

Több lehetőség a testreszabásra

Élvezd a korlátlan testreszabhatóságot az exkluzív gombhozzárendelési lehetőségekkel az Xbox Accessories alkalmazásban.

A hosszabb játékidőre tervezve

Maradj játékban az akár 40 órás üzemidejű tölthető akkumulátorral és a kifinomult alkatrészekkel, melyeket hosszú élettartamra terveztek.

 

Specifikációk:

Rendszerkövetelmények

A használathoz Xbox Series X, Xbox Series S és Xbox One rendszer vagy Windows 7 vagy újabb operációs rendszert futtató számítógép szükséges.

Windows 10/11: Bluetooth, a mellékelt USB-C-kábel vagy vezeték nélküli Xbox-adapter szükséges (külön vásárolható meg).

Windows 7 vagy 8.1: a mellékelt USB-C-kábel szükséges; egyes funkciók nem támogatottak.

Az illesztőprogramok az xbox.com/xboxone/PC-controller webhelyről tölthetők le.

Az Xbox Accessories alkalmazás követelményei

Xbox Series X, Xbox Series S és Xbox One konzolon és Windows rendszerű számítógépeken érhető el.

Hang

3,5 mm-es sztereó headset-csatlakozóval rendelkezik. Kompatibilis az Xbox One sztereó headset-adapterrel és minden más, a Microsoft által gyártott Xbox-kontrollertartozékkal.

Érintéses visszacsatolás

Rezgő ravaszokkal és rezgőmotorokkal rendelkezik. A motorok vezérlése az alkalmazásban állítható be.

Tömeg

330g ( /- 15 g) a fazettás I-választóval és a normál karokkal együtt.

Csatlakoztathatóság

Csatlakoztatható az Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One X vagy Xbox One S konzolokhoz az Xbox vezeték nélküli technológiával vagy a mellékelt 3 méter hosszúságú USB-C-kábellel. Csatlakozz vezeték nélkül vagy a mellékelt 9 hosszúságú USB-C-kábellel a Windows 10/11-es számítógépekhez, táblagépekhez, valamint az Android és iOS rendszerű eszközökhöz. Csatlakozz a Windows 7-es vagy 8.1-es PC-khez a mellékelt 9 méter USB-C-kábellel; egyes funkciók nem támogatottak.

Hüvelykujjkarok vezérlése

Használd a mellékelt hüvelykujjkar-beállító eszközt a hüvelykujjkarok feszességének manuális módosításához, ahol három különböző feszességbeállítás közül választhatsz. Állítsd be a hüvelykujjkarok érzékenységi görbéjét az Xbox Accessories alkalmazásban, vagy cseréld fel a hüvelykujjkarok működését a jobb és bal karok között.

Akkumulátor

Beépített tölthető akkumulátor töltésenként akár 40 órás üzemidővel. Az akkumulátoros üzemidő a használat jellegétől függően változhat.

Hozzárendelhető gombok

A, B, X és Y; I-választó fel, le, balra és jobbra; bal és jobb ütközők; bal és jobb ravasz; bal és jobb karok lenyomása.

 

 Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató