Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Gyereknapi kuponkód: GY2000

2000 Ft kedvezmény, 6000 Ft feletti használt termék rendelésre!

0

NAP

0

ÓRA

0

PERC

0

MÁSODP.

   PS4 PS feltöltő kártyák
×
Állapot
KészletÁr


Megjelenés

Kategória

Ha PlayStation tulajdonos vagy, és még nem próbáltad ki a PlayStation Plus kártya lehetőségét és előnyeit, akkor nagyon sok játékról és kedvezményről maradtál le.

Ha PlayStation tulajdonos vagy, és még nem próbáltad ki a PlayStation Plus kártya lehetőségét és előnyeit, akkor nagyon sok játékról és kedvezményről maradtál le.


1

A PlayStation Plusz kártya előnyei

A PlayStation Plus kártyával egy előfizetési szolgáltatást tudsz igénybe venni a Sony konzoljaihoz, amely mindenféle előnyt biztosít számodra, például online multiplayer játékot és ingyenes játékok igénylését minden hónapban. Emellett online tárhelyet is biztosít, ahol a játékaink mentéseit tudjuk tárolni. Ez azért hasznos, mert ha esetleg egyszer a merevlemezed valamiért feladja a szolgálatot, a PS-ben akkor nincs minden veszve, ami az interneten tárolt mentéseknek köszönhető. A frissítések, minden eszközön nagy fontosak, így az is egy hasznos lehetőség, ha PS plusz kártyád van, hogy a játékaidat mindig a legújabb verzióra frissítheted.

Halmozd az élvezeteket a PlayStation által nyújtott élményekkel, és szerezd meg a hozzáférést az online többrésztvevős játékokhoz. A havi játékokhoz is hozzáférést nyersz általa, de nem elhanyagolható az sem, hogy az exkluzív kedvezményeket is megkaparinthatod.!

Nézzük is részletesebben, hogy mit tartalmaz a PlayStation Plus, mennyibe kerül, és mit kaphatunk a szolgáltatással. A PS Plus a PlayStation fizetős előfizetési szolgáltatása, amellyel a tagok két PS4 játékot tölthetnek le havonta. Ha ez még nem lenne elég, ha van ilyen előfizetésed, hozzáférhetsz az online többrésztvevős játékokhoz is, valamint a PS Store exkluzív kedvezményeihez. Szert tehetsz a játékok mentéseit tartalmazó 100 GB-os felhőtárhelyre és pluszban bónusztartalmakra is!

Fizess elő a PlayStation Plus-ra!

Tied a választás, hogy milyen csomagot választasz. Egy-, három- vagy 12 havi rendszeres előfizetési csomagok mellett teheted le a voksod. Ha az egy éves előfizetést választod, akkor megtakaríthatsz a havi előfizetés árához képest 44%ot. A háromhavi tagság esetében 40%-os megtakarítást jelent. Gondoljunk csak bele, ha egy népszerű játékot szeretnénk megvásárolni, arra sokkal többet kellene költeni, mint a PS Plusz szolgáltatásra. Persze nem kell azonnal beleugrani az egy éves előfizetésbe, mindenképp ki kell próbálni egy két hónapot, de ezután nem lesz kétség afelől, milyen fantasztikus előnyökkel jár az, ha hosszabb időre fizetünk elő. A szolgáltatás azonnal megújul mikor lejár, addig amíg le nem mondod.

PlayStation Plus havi játékok

Rengetek előnnyel és megannyi élménnyel jár, ha havonta beszerzed az új PS4-játékokat, valamint a rendszeresen hozzáadott PS5-címeket. Tudtad, hogy a PS5-ön tudod játszani az összes PS plusz havi játékot? Ameddig tag vagy, ez így is marad.

Nem számít, hogy otthon a barátokkal és a családdal, vagy online szeretnél játszani, szerezd be a sikerjátékokat vagy a többrésztvevős partijátékokat, ezután csak annyi a dolgod, hogy kiélvezed minden percét. Fontos a regisztráció ideje és az is, milyen konzolt tudsz magadénak, hiszen ettől is nagyban függnek a PS plusz szolgáltatással kapott játékok. Mi ennek az oka? A PS Plus minden hónapban meglep különböző játékokkal. Több mint hétszázra rúg a szolgáltatás által nyújtott játékok száma, ami között a Shadow of the Tomb Raider, Hitman 2, Uncharted 4: A Thief's End, DiRT Rally 2.0, The Last of Us Remastered és Mortal Kombat X is megtalálható.

Amikor az aktuális hónap játékai rendelkezésre állnak, csupán meg kell igényelned őket. Ez összekapcsolja a játékokat a fiókoddal. Ha hagyod lejárni a PS Plus tagságod akkor elveszíted a hozzáférést, de a jó hír az, hogy amint megújítod, máris visszatér. Tudni kell, hogy nem tudsz visszamenőleg igényelni játékokat, csak attól a hónaptól veheted őket igénybe, amikor feliratkoztál és ameddig előfizetsz.

Online többszemélyes játék (Online multiplayer)

Ha online szeretnéd játszani PlayStation játékaidat másokkal, azt kizárólag akkor teheted meg, ha van PS Plusz kártyád. Mindig vannak kivételek, ebben az esetben a szabadon játszható játékok, például a Fortnite. A kedvenc játékaid többrésztvevős világai is megnyílnak előttedm akár még vetélkedőkön is részt tudsz venni a barátokkal. A szolgáltatással csatlakozhatsz az online játékosok kiterjedt közösségéhez.

Kihagyhatatlan tagsági kedvezmények

Az exkluzív szó mindig jól hangzik, képzeld el, ha PS Plus taggá válsz, akkor akkor exkluzív hozzáférést kapsz a játékok, bővítmények, előrendelések és sok más remek dolog kedvezményeihez a PlayStation Store-ban. A tagság azért is jó, mert a demokhoz korai hozzáférést kaphatsz. Nem csak a demokhoz, de a bétaverziókhoz és az előrendelésekhez is. Ne olvadj bele a tömegbe, a PS Plusz kártyával felfegyverkezve elérhető lesz számodra csak a tagoknak szánt kinézet, fegyver vagy kiegészítő. Mint már említettük, 100 GB tárhelyhez tudsz hozzájutni, így elmentheted a felhőbe a játékok állását és akármelyik másik konzolon tudod folytatni a kalandjaidat és a versenyeidet, amelyiken megtalálható a játék

PlayStation Plus funkciók PS5-re!

Több konzolon játszhatsz, de ha otthon PS5-öd van, egyedi előnyöket élvezhetsz. Ilyen páratlanfölény a játéksúgó. Milyen menő, hogy szakértői segítséget kérhetsz a PS5 konzolodon. Röviden ez úgy működik, hogy meg kell a PS gombot nyomni, megkeresed a játéksúgót a tevékenységkártyádon és máris láthatod, hogy milyen stratégiával juthatsz tovább egy nehéz helyzetet hátra hagyva.

Ajándékkártyák különleges alkalmakra

A PS plusz ajándékkártyákkal megajándékozhatod a barátaidat vagy akár a családtagjaidat is, hogy még több közös élményben legyen részetek ezután.

Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató