Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Gyereknapi kuponkód: GY2000

2000 Ft kedvezmény, 6000 Ft feletti használt termék rendelésre!

0

NAP

0

ÓRA

0

PERC

0

MÁSODP.

Tárhely bővítés

Xbox Series S|X tartozékok
×
Állapot
KészletÁr


Megjelenés

Kategória

A Microsoft új Series X konzolgenerációját a leggyorsabb és legerősebb konzoljaként tartják számon jelenleg a piacon. Ezzel a géppel leginkább azokat a konzoljátékosokat célozták meg akiknek fontos a maximális játékteljesítmény. A játékoknál garantált a gyorsabb betöltési idő, és a lenyűgöző látványvilág. A karakterek szinte megelevenednek a játékosok szeme előtt, a színes és részletesebb világok páratlan élményt fognak nyújtani mindenki számára.

A Microsoft új Series X konzolgenerációját a leggyorsabb és legerősebb konzoljaként tartják számon jelenleg a piacon. Ezzel a géppel leginkább azokat a konzoljátékosokat célozták meg akiknek fontos a maximális játékteljesítmény. A játékoknál garantált a gyorsabb betöltési idő, és a lenyűgöző látványvilág. A karakterek szinte megelevenednek a játékosok szeme előtt, a színes és részletesebb világok páratlan élményt fognak nyújtani mindenki számára.


1

Nézzük is részletesebben a szupererős Xbox Series X képességeit

,,A külső megfog a belső megtart” - szokták mondani.
Ez jelen esetünkben fordítva van, habár kinek mi jön be. A képek alapján elég nagynak tűnhet ez a fekete doboz, amit egyesek minihűtőként is csúfolnak, de a valóságban meglepően diszkrétek a méretei. A tervezők kimondottan figyeltek a keskeny kialakításra, ami persze nem ment a teljesítmény rovására, így biztosak lehetünk abban, hogy bármelyik tévépolcon elfér. A formatervezése nem lett túlbonyolítva, nincs semmi felesleges extrém részlet rajta.
A fekete, matt felületű műanyag borítással ellátott csodamasinánk a nappalinkban elhelyezve egy visszafogott, elegáns képet nyújt, hisz egyszerűsége miatt könnyen belesimul a környezetébe.
A tetején zöldellő szellőzőlyukak biztosítják gépünk hűtését, amelyek egyenletesen osztják el a fejlett belső alkatrészek által generált hőt, így a konzol hűvös és csendes marad. Nagyobb megterhelés esetén is teljesen hangtalan, ami nagyon is üdvözítő mivel éjszaka játszva sem kell azon aggódnunk, hogy valamelyik családtagunk felébresztjük. Kifejezetten fölé kell hajolni azért, hogy halljuk a ventilátorokat működés közben.

Csupán a lemezmeghajtó berreghet olykor egy keveset, merthogy Series X konzolunk ezzel is rendelkezik. A 4K Blu-ray meghajtó kifejezetten fontos lehet azok számára, akik lemezen vásárolták meg korábbi Xbox-os játékaikat, netán a használt játékok piacán is otthonosan mozognak.

Az X-en 3 darab 3.1-es USB bemenet található, illetve a 2.1-es HDMI és a LAN bement mellett erre a gépre is rákerült a hivatalos Segate külső SSD meghajtó csatlakozója. Amire szükségünk is lehet, mert bár a Series X 1 TB-os tárhellyel rendelkezik, a rendszer lefoglal magának egy nagy adagot. Így sem marad olyan kevés hely a gépünkön, de mivel az X esetében a játékok méretei sokkal nagyobbak a 4K-s teljesítmény miatt, mint az elődjein, nem árt, ha tartunk otthon egy külső meghajtót is a játékok tárolására.
Az 1 TB-os Seagate bővítőkártyáját a dedikált bővítőporton keresztül tudjuk csatlakoztatni a konzol hátuljához, így megduplázza a konzolunk SSD tárhelyét, további játéktárolást biztosítva változatlan teljesítménnyel. Ez persze külön vásárolható meg gépünkhöz.

A külső sajátosságok után jöhet az Xbox Series X szuperizmos belsőjének szemügyre vétele

Az új rendszerchip (SOC) és az Xbox Velocity Architecture együtt gondoskodik a sebességről, az 1TB-os SSD és a CPU mellett.
A játékok számottevően gyorsabban töltődnek be, így nem kell hosszasan várakozni a töltőképernyő előtt, hanem szinte azonnal kezdhetjük is a játékot. Ráadásul a gyors folytatás funkcióval zökkenőmentesen lehet váltani több játék között, és azonnal folytathatjuk a játékot ott, ahol korábban abbahagytuk. Akár négy-öt játék is futhat a háttérben, így rengeteg időt nyerhetünk a váltogatás megspórolásával.
A lenyűgöző látványvilág az AMD 8 magos Zen 2 processzornak és RDNA 2 rendszerű grafikus kártyának köszönhető. A Series X esetében ez minden idők legerősebb konzolos videokártyája, összesen 12 teraflopos feldolgozási teljesítménnyel, amely párosítva a gyors processzorral, képes 4K-ban futtatni a játékok nagy többségét. A hardveres gyorsítású DirectX ray tracing támogatás, valósághű fényeket, árnyékokat és pontos tükröződéseket biztosít a tökéletes játékélmény érdekében.
Az Xbox Series X szenzációsan zökkenőmentes képkockasebességet biztosít akár 120 FPS-ig a HDR vizuális élményével. Le fognak nyűgözni az élesebb karakterek, a világosabb részletgazdagabb világok.
A fejlett audiotechnikának köszönhetően a 3D-s térbeli hangzás annyira élethű, hogy a játékos úgy érezheti magát mintha körbe lenne véve. Ez még élménydúsabbá teszi a játékot.
Teljeskörű irányítás
Az új generációs konzolokhoz továbbfejlesztett vezetéknélküli kontroller jár, elegáns megjelenéssel, még kényelmesebb formával, Share (Megosztás) gombbal, textúrázott ravaszokkal. Az új dedikált megosztás gomb segítségével könnyedén rögzíthetünk és oszthatunk meg tartalmakat, például képernyőképeket, felvételeket.


Az Xbox Series X a jövő a jelen és a múlt konzolja

Az Xbox Series X konzolon minden jobban néz ki és élvezetesebben játszható, a jövőbeli kalandoktól kezdve a jelenlegi kedvencekig, a klasszikus játékoktól kezdve az Xbox négy generációjának ezernyi kedvencéig. Az új generációban alapfunkció lett a visszafelé kompatibilitás. Minden, amit megvásároltunk, ugyanúgy futtatható az új gépünkön is.
Az Xbox Series X bivalyerős gép, ami teljesítmény terén bőven felülmúlja az előző generációs konzolokat. A Microsoft megoldásának hála a játékokból, mindig az elérhető legjobb verziót tölti le a rendszer, így emiatt nem is kell aggódnunk.
A gép stabil társunk lehet a jövőben, legyen szó magas képfrissítést igénylő többjátékos címekről, netán látványos grafikát ígérő, erőforrást zabáló játékokról. A Microsoft új gépe bírja majd szusszal.

 

Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató